Fòrum Veïnal de Dones

Aquest fòrum va dirigit a les dones (i també als homes) del moviment veïnal i dels altres moviments socials. El dia a dia de les activistes es veu travessat de manera continuada de situacions marcades per la condició de gènere. Donat que no hi ha espais de reflexió (pràcticament ja no existeixen les vocalies de dones que complien aquesta funció) hem cregut que aquestes jornades poden servir per compartir neguits i vivències. Un fòrum a on puguin florir reflexions, ja que, malauradament, la quotidianitat de la nostra tasca social immersa en un món patriarcal, no troba masses escletxes per expressar-se.

(…)Necessitem unes polítiques públiques que afavoreixin l’accés a un treball digne, que donin opcions a les joves per construir les seves vides… I necessitem construir alternatives i xarxes de solidaritat des dels nostres barris per avançar en la igualtat i combatre totes les violències.

Mès Informació: https://forumdonesbcn.wordpress.com

Amb molta il·lusió, Territoris Oblidats col·labora en aquesta trobada! A part d´ajudar en l´organització, dinamitzem, al costat de ASENDI Nou Barris, el taller Cuidem la Ciutat.