Connect Hort

El projecte ConnectHORT va néixer a partir de la iniciativa de veïns/es del barri de PobleNou i d’altres organitzacions, aprofitant la convocatòria del Pla de Buits de l’Ajuntament de Barcelona de recuperació d’espais urbans en desús.

El principal objectiu del projecte era la creació d’un hort didàctic on difondre els valors de la Permacultura i un espai polivalent autogestionat al solar buit del carrer Àlaba, n. 24. Així naixia el “Cole-Hort de Poblenou”.

L’aportació de les diferents entitats impulsores del projecte, com Re-Cooperar o ESPAIsatge, va fer ampliar l’àmbit dels objectius inicials. El projecte de Solares Poblenou (Recerca UB) va enriquir la proposta aportant la idea de la creació d’una xarxa d’espais de connexió ciutadana, aprofitant els nombrosos solars buits del barri, i ampliant la superfície d’espais lliures “vius” plens d’activitats i autogestionats pels seus veïns/es. D’aquesta manera vam pensar que el nom del projecte havia de reflectir aquesta nova voluntat i va néixer: ConnectHORT.

Font text: https://connecthort.wordpress.com/quan-una-mica-dhistoria/

Pla Buits:
http://ajuntament.barcelona.cat/ecologiaurbana/ca/pla-buits/espais-en-actiu/connecthort

Carrer: Alaba, 24
Barri: Poblenou
Ciutat: Barcelona
Provincia: Barcelona

Tipus: Ocupats / Comunitaris

Pàgina web: https://connecthort.wordpress.com

Mail: connecthort@gmail.com